Kuma Getirince Kendisini Terk Eden Eşini Dakikalarca Dövüp Bu Hale Getirdi

Adana'da bir koca kuma getirdiği için evi terk etikten sonra kendisiyle barışmayan eşini sokak ortasında 30 dakika boyunca döverek tanınmaz hale getirdi

Adana'da bir kişi, kuma getirdiği için evi terk etikten sonra kendisiyle barışmayan eşini sokak ortasında 30 dakika boyunca döverek tanınmaz hale getirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, 12 şubat günü Çukurova ilçesi, Karslı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gamze Çiçin 10 yıl önce Murat Çiçin ile evlendi. Ancak evlilikleri Murat Çiçin, genç kadını aldattığı için sıkıntılı geçti. Bu arada çiftin 2 çocuğu oldu. Ancak buna rağmen genç kadın kendisini aldatan eşine karşı çıktığı için sürekli dayak yemeye başladı. 11 ay öncede koca eve kuma getirdi. Genç kadın kumayı kabullenmeyerek evden ayrılıp baba evine gitti. Gamze Çiçin boşanmaya karar verdi ancak koca buna karşı çıkarak sürekli kayınbabasının evini basıp tehdit etmeye başladı. Genç kadın tam 6 kez polis merkezine giderek şikayette bulundu.
Bu arada Murat Çiçin kuma getirdiği kadına da şiddet uygulayınca kuma da evi terk etti. Bunun üzerine Murat Çiçin kayınbabasını evine gelip eşiyle barışıp eve götürmek istedi. Gamze Çiçin kabul etmeyince "seni öldüreceğim, yüzünü bozacağım seni kimseye yar etmeyeceğim" diyerek tehdit etti.
Karslılar Mahallesi'nde bir eve temizliğe giden kadın 12 Şubat günü temizlikten çıktığı sırada Murat Çiçin kadının yanına kuzeni Bülent K. ile birlikte gelerek genç kadına saldırdı. Murat Çiçin, genç kadını kuzeninin yardımıyla yere yatırıp darp etmeye başladı. Daha sonrada bıçak çıkartıp genç kadının boğazına dayadı. Tam 30 dakika genç kadını kocası öldüresiye dövdü. Bu sırada genç kadın yoldan geçen araçları durdurmaya çalıştı ancak kimse durmadı. Bir lokantadan olayı gören vatandaşlar ise durumu polise bildirdi. Koca genç kadını polis gelene kadar öldüresiye dövdü. Polis gelip kocayı yakalayıp polis merkezine götürdü. Genç kadın ise hastaneye kaldırıldı. Genç kadının yediği dayaktan dolayı burnu kırıldı, iki gözü morarıp kapandı. Kafasında da ağır darp var.
Gamze Çiçin, kocasının kendini sokak ortasında dinlenip dinleyin dövdüğünü belirterek, "Eşim, bizi bırakıp o kadınla birlikte yaşamaya başladı. Ben de dayanamayıp 11 ay önce babamın evine gittim. Ben evlere temizliğe giderek çocuklarıma bakıyordum. Murat, birlikte olduğu o kadını döverek kaçmasına neden oldu. Kadın gidince benimle barışmak istedi. Ben istemeyince 'Seni çok kötü yapacağım' dedi. İş yerimi kuzeni Bülent K. biliyordu. O, göstermiş. Çalıştığım villadan çıkıp evime giderken elimdeki telefonu çekip aldı. Sonra ayağıma çelme takıp beni düşürdü. Boğazıma bıçağı dayadı. Tekme ve yumrukla beni dövdü. O anda kendimden geçmişim. Sonrasını hatırlamıyorum. Bu canavarlık beni sokak ortasında dinlenip dinleyin dövdü. Tehdit alıyorum koruma istiyorum" dedi.
Aile içi şiddet olaylarına bakan cumhuriyet savcısının talimatı üzerine Murat Çiçin, yakalanıp polis merkezine götürüldü. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine gönderilen Murat Ç, "Eşini öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklandı.

14 Şub 2018 - 20:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.