Korkunç olayı özel ekip çözecek!

DÜZCE'de Gürcistan uyruklu 56 yaşındaki Ema Sharipov kız kardeşi 50 yaşındaki Elnas Sharipov ve erkek torunu 19 yaşındaki Sahip Sharipov'un

Yaklaşık 3 yıldır Düzce'de yaşayan Ema, kardeşi Elnas ve torunu Sahip Sharipov, dün akşam saatlerinde Ema'nın 1 yıl önce boşandığı eşi Servet Öztürk tarafından Aziziye Mahallesi'nde tek katlı evde ölü bulundu. Boğazları kesilerek öldürüldüğü belirlenen 3 kişinin cesetleri, evde geç saatlere kadar süren incelemeden sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Cinayetin aydınlatılması için Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'nde özel ekip kuruldu. Evde yapılan incelemede, bulunan bazı delil ve bulgular laboratuvar incelemesine gönderildi. 20 yıldır Türkiye'de, son 3 yıldır da Düzce'de yaşayan Ema ve Elnas Sharipov kardeşlerin son dönemde görüştüğü kişilerin ifadesine de başvuruldu.
İki kardeş ve torunun Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsileri ise tamamlandı. Cenazeleri almak için Gürcistan'dan gelen iki kardeşin yakınlarının da ifadelerine başvuruldu. İfade işleminin ardından cenazeler yakınları tarafından teslim alınarak Gürcistan'a götürülecek. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, (DHA)-

# Düzce

30 Oca 2016 - 17:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.