Korkunç Cinayet! Öldürüp, Çamaşır İpiyle Korkuluklara Astılar

Çankırı'da Ankara-Kastamonu karayolu civarında Tatlıçay içinde çamaşır ipiyle demire asılmış şekilde bir erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırmada

Çankırı'da, Ankara- Kastamonu karayolu civarında Tatlıçay içinde çamaşır ipiyle demire asılmış şekilde bir erkek cesedi bulundu.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Vatandaşların Çankırı-Kastamonu yolu 15 Temmuz Şehitler Bulvarı üzerinde bulunan Tatlıçay'da çamaşır ipiyle boynundan demir korkuluklara asılmış bir erkek cesedi görmesi üzerine durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri intikal etti. İncelemede bulunan olay yeri inceleme ekipleri demir korkulukta asılı duran kişinin üzerinde kimlik bulamadı.

67 YAŞINDA BİR AFGAN

Savcının incelemesinin ardından polis ve itfaiye ekipleri Tatlıçay içinde bir süre çalışma yaparak cesedi asılı bulunduğu yerden çıkardı. Erkek cesedi otopsi için Çankırı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan şahıs ile ilgili yaptığı çalışma sonrasında cesedin Afgan uyruklu 67 yaşındaki Ghasem Hosseini'ye ait olduğunu tespit etti.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

19 Oca 2018 - 10:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.