Keşküş, “Hainlere karşı dimdik ayaktayız”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş dün akşam İstanbul'da yaşanan hain terör saldırılarını lanetleyerek 30'u

MüdürKeşküş, terörün hain yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek devletin ülkeden terörü temizlemek için büyük çaba sarf ettiğini halkın da sağduyulu olup devletine destek vermesi gerektiğini dile getirdi.
Türkiye'nin birlik ve beraberliğini istemeyen hain güçlerin bir kez daha devre girdiğini kaydeden Müdür Keşküş, “ Hepimizi büyük üzüntüye boğan bu alçak saldırılar, terörün hain yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terörün ülkemizi bölmesine, yaşam tarzımızı değiştirmesine, bizi sindirmesine asla izin vermeyeceğiz. 15 Temmuzdan buyana bu zor günler bize daha çok kenetlenmeyi öğretti. Terörden, kandan ve kargaşadan medet uman hainler emellerine ulaşamayacaklarını çok iyi biliyor. Yine de kinlerini kusmaya, çirkin yüzlerini göstermeye devam ediyorlar. Biz de millet olarak daha çok kenetleneceğiz, daha çok birlik ve beraberliğe önem vereceğiz, daha çok sağduyulu olacağız şu çok açık bilinmektedir ki bu millet bir oldukça tek vücut oldukça ülkemizin sırtı yere gelmeyecektir” ifadelerini kullandı.

11 Ara 2016 - 12:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.