Kazada Hayatını Kaybedenlerin  Kimlikleri  Belli Oldu

Türkiye dün tarihinin en kanlı trafik kazalarından birisine daha şahit oldu. İzmir'in Buca ilçesinden günübirlik Anneler Günü gezisi için Muğla'nın

İzmirBuca’dan günübirlik gezi için Marmaris’e gidenleri taşıyan tur midibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden, 3’ü erkek 21’i kadın, 24 kişinin kimlikleri belli oldu. Kazada yaşamını yitirenlerin isimleri şöyle: Fatma Sevindik (58), Nesrin Öksüz (53), Mükerrem Salcan (63), Selda Altay (41), Ayşe Kolcu (54), Melisa Şele (18), Feray Akın (55), Gülüzar Kılıç (52), Cemile Sönmez (59), Fermudiye Ay (49), Leyla Konakçı (46), Zeynep Öksüz (54), Ayşe Nur Namlıarkan (52), Hatice Güllü, Leman Kılıç, Zübeyde Çalık, Nazlı Ceylan, Mübeccel Dedeoğlu, Münire Güler, Sultan Karadağ, Serpil Kaldırımcı, midibüs şoförü Armağan Sertbaş, Habil Güler (57) ve Kemal Öksüz

4’Ü ÇOCUK

,

10 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kazada yaralanan Yasemin Namlı Arkan, Nazime Çiçek, Duygu Sertbaş, Bircan Kıran, Bahar Sınur (45), Cahide Güler (50), Simge Sinur (17), Fatma Ecrin Ökten (12), Beyzanur Hano (9), Nehir Sertbaş’ın (10 aylık) ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

YARALILARIN 5’İ YOĞUN BAKIMDA

Hastane çıkışı açıklama yapan Bakan Kaya, 5’i yoğun bakımda, 10 hastanın tedavisinin sürdüğünü belirterek, “5 tane yoğun bakımda olan hastamız var. Genel durumu iyi olan hastalarımız var. Hastalarımız yoğun stres yaşamış. Biz geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kaza hakkında soru sormadık. Çünkü çok yoğun bir stres yaşamışlar. Çok büyük bir acı yaşamışlar. Akrabalar var yaralıların akrabalarını kaybedenler var içlerinde o yüzden kazanın oluşuyla ilgili sorular sormadık. Ama arabanın aşağıya yuvarlandığı olay yerinden geçtik, gördük. Çok büyük bir acı” dedi. Bakan Kaya, tedavisi süren 10 aylık Nehir Sertbaş’ın durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

CENAZELER TESLİM EDİLİYOR

Bu arada Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki cenazeler, ailelere teslim edilmeye başlandı. Otopsisi tamamlanan 18 cenaze yakınlarına teslim edilerek cenaze araçlarıyla İzmir’e gönderildi.

Kaza yerinde bulunup Adli Tıp Kurumu’na getirilen kadınların çantaları da, yakınlarının cep telefonlarını aramasıyla kime ait olduğu tespit edilip, kendilerine teslim edildi.

14 May 2017 - 11:33 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.