Kazada Camdan Fırlayan Nehir'in Mucize Kurtuluşu!

Muğla'da 24 kişinin hayatını kaybettiği tur midibüsü kazasında can veren sürücü Armağan Sertbaş ve ağır yaralanan eşinin 11 aylık kızları

BABA

SI HAYATINI KAYBETTİ,

ANNE

AĞIR

YARALI

İzmir'in Buca ilçesinde Anneler Günü gezisi nedeniyle çoğunluğunu kadınların oluşturduğu bir kafile, sabah saatlerinde üç midibüs ile Marmaris'e doğru yola çıkmıştı. Armağan Sertbaş'ın yönetimindeki 03 FR 747 plakalı tur midibüsü, saat 12.30 sıralarında Sakar Geçidinde dik rampadan aşağıya inerken kontrolden çıkınca feci bir kaza meydana gelmişti. Kazada 24 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de ağır yaralandı. Kaza yapan midibüste bulunan iki çocuk babası Armağan Sertbaş olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Duygu Sertbaş da ağır yaralandı.

24 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZADAN SAĞ KURTULDU

Öte yandan midibüste çiftin 11 aylık kızı Nehir Sertbaş'ın da olduğu ortaya çıktı. Kazada hafif yaralanan küçük kızın nasıl hayatta kaldığını Duygu Sertbaş'ın emlakçılık yaparak geçimini sağlayan amcası Sefa Avcı anlattı.
"CAMDAN FIRLAMIŞ, YOLDAN GEÇEN MOTOSİKLETLİ SESİNİ DUYMUŞ"

Yaşanan acı olay nedeniyle üzgün olduklarını belirten Avcı, "Bugün bizim için çok acı bir gün oldu. Saat 12.30 sıralarında Marmaris'e ağabeyimin damadı Armağan Sertbaş, yeğenim Duygu Sertbaş ve kızı 11 aylık Nehir Sertbaş'ın olduğu bir kafilenin kaza yaptığını öğrendik. Acı haberi alınca bütün akrabalar toplandık, hep beraber Muğla'ya gittik. Bize başta 'hepsi öldü' dediler ama kaza esnasında 11 aylık yeğenimiz Nehir camdan fırlayarak kaza yerinin biraz ilerisine düşmüş. Sağlık ekipleri ve vatandaşlar orada yoğun bir şekilde cenazelerle uğraşırken, oradan motosikleti ile geçen Muğlalı bir vatandaş, bir bebek sesi duyuyor ve onu alıp hemen hastaneye yetiştiriyor" diye konuştu.

NEHİR'İN DURUMU İYİ

Kaza sonucu ağır yaralanan Duygu Sertbaş'ın yoğun bakımda olduğunu aktaran Avcı, Armağan Sertbaş'ın hayatını kaybetmesi üzerine büyük bir acı duyduklarını ifade etti. Motosikletli bir vatandaşın fark ettiği küçük Nehir'in ise durumu iyi olduğu öğrenildi. Sertbaş çiftinin, oğulları Şakir Sertbaş'ı geziye götürmedikleri, ananesine bıraktıkları ortaya çıktı.

14 May 2017 - 12:06 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.