Kavgayı Bırakıp Paraya Koştular

Bahçelievler'de bir minibüs şoförü arabasına arkadan çarptığı yaşlı adamı demir zincirle dövdü. Film sahnelerini aratmayan olayda cebinden

Bahçelievler'de meydana gelen olay film sahnelerini aratmadı. İddiaya göre, bir minibüs şoförü yaşlıadamın arabasına arkadan çarptı. Kaza sonrası araçtan inen minibüs şoförü ve yanındaki arkadaşı yaşlı adamla tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Minibüs şoförü ve yanındaki arkadaşı yaşlı adamın kafasına demir zincirle vurup darp etmeye başladı.

Vatandaşlar kavgayı bıraktı, paraya koştu

Bu sırada kavgayı gören çevredeki vatandaşlar araya girmek istedi ancak başarılı olamadı.

Tam bu esnada adamın cebinde bulunan binlerce lira yola saçıldı. Paraların yola saçıldığını gören vatandaşlar kavgayı bırakıp yola koşarak paraları toplamaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu yoldan toplanan paralar yaşlı adama iade edildi.

Kendisini demir zincirle döven şahsa silah çekti

Demir zincirle dayak yiyen yaşlı adam yanında bulundurduğu ruhsatlı silahını çekerek minibüs şoförü ve arkadaşına doğrultu. Silaha gören minibüs şoförü ve arkadaşı kaçmak istedi ancak yaşlı adam yakalayarak bırakmadı. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşananlara müdahale etti.

Kavga anı saniye saniye kamerada

Yaşanan bu anlar ise çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde minibüs şoförü ve yanındaki arkadaşı yaşlı adamı darp etmeye başlıyor ve ellerindeki zincirle vuruyor. Bu esnada adamın cebindeki paralar yere saçılıyor ve rüzgarında etkisiyle bütün yola dağılıyor. Kavgayı ayırmaya gelen vatandaşlar paraların saçıldığını görünce kavgayı bırakarak yola doğru koşarak paraları toplamaya çalışıyor. Yaşanan arbedenin ardından bir şahıs kaçıyor ancak yaşlı adamın minibüs şoförünü tuttuğu görülüyor.

MYNET

21 Kas 2017 - 14:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.