Katliam Gibi Kaza! Bir Aile Yok Oldu

Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen feci kazada anne baba ve 1 yaşındaki çocukları öldü 1 kişi de ağır yaralandı

Kaza, İzmir-Ankara E96 karayoluSart Mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgutlu yönünden, Salihli yönüne gitmekte olan Onur A. (29) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, şarampole devrilerek, yol kenarındaki su menfezine çarptı.

İHA'nın haberine göre, kazada araç sürücüsü ile eşi Cemile A. (24) olay yerinde, 1 yaşındaki çocukları Buğra A. ise kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Araçta yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan Fadime U. (24) ise sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uyar'ın, buradaki ilk tedavisinin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ne sevk edildiği öğrenildi.
Kaza ile ilgili çalışma başlatıldı.

18 Mar 2018 - 23:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.