Karayollarında Son Durum

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun

Şanlıurfa

Kuzey Kavşağı-Şanlıurfa Batı Bağlantı Yolu Kavşağı 21-22. kilometreleri arasında

Şanlıurfa

yönünde 3 şerit trafiğe kapatılacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu inşaatı işi kapsamında Bursa-Susurluk kesiminde yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Kangal-Çetinkaya-Divriği yolunun 21. kilometresinde bulunan köprünün zarar görmesi nedeniyle hafif taşıtlar servis yolunu, ağır taşıtlar ise Sivas-Zara-Bulucan-Divriği yolunu kullanıyor.

Akseki-Seydişehir yolunun Akseki-Konya istikameti 0-6. kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Bartın-Kurucaşile yolunun 15-16. kilometreleri arasında sağ platformda heyelan önleme çalışmaları nedeniyle şerit daralması yapılıyor. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

10 Eyl 2017 - 10:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.