Kamuda Kürtçe'yi ilk kez Lice Kaymakamlığı kullandı

Lice Kaymakamı Tunahan Efendioğlu Kurban Bayramı'nı Kaymakamlık'ın resmi web sitesinden Türkçe ve Kürtçe olarak yayınladığı mesajla kutladı.

Lice Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Kurban Bayramı'nı Kaymakamlık'ın resmi web sitesinden Türkçe ve Kürtçe olarak yayınladığı mesajla kutladı.

TÜRKÇE METNİN ALTINDA YER ALDI

Kaymakam Efendioğlu Türkçe ve Kürtçe verdiği bayram mesajında, 'Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı yalnızlığımızı ve geleceğimizi paylaştığımız, sevgi ve saygının perçinlendiği, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder; mutlu, huzur dolu günler temenni ederim.' dedi. Kutlama metninin Kürtçesi ise aynı sayfada Türkçe metnin altında yer aldı.

, Kamuda Kürtçe'yi ilk kez Lice Kaymakamlığı kullandı

#

19 Eki 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.