Kaçırılan Türk İşadamı Öldürüldü!

Afganistan'da salı günü sabah saat 10:30 sularında iş yerinden ayrılırken başkent Kabil'de kaçırılan Türk iş adamının öldürüldüğü

Afganistan’ın başkenti Kabil’de Ali Kalkan olarak bilinen bir restoran sahibi, Salı günü iş yerinden ayrıldıktan kaybolmuştu. Kaçırıldığı anlaşılan iş adamının öldürüldüğü bildirildi.

FİDYE İSTEDİLER

Kalkan’ın Afgan iş arkadaşı “Ali Bey'i kamptan ayrıldığından yarım saat sonra çocuklar aradı fakat telefonuna ulaşamadılar” dedi. Kaçıran grubun Ali Kalkan'ın Afgan tercümanını arayarak 400 bin dolar fidye istediği öğrenildi.

CESEDE DNA TESTİ YAPILACAK

Ali Kalkan'ın cesedi Kabil kentinin doğusundaki Pol-i Çarki bölgesinden bulundu. Cesedin tanınmaması için Kalkan’ın parmaklarının kesilerek yakıldığı belirtildi. Kalkan'ın hayattayken ayağından 2 kez cerrahi ameliyatı geçirdiği için tanındığı belirtilirken, adli tıp yetkilileri "Cesedin DNA testi yapılması için sonuçlar bekleniyor. Cesedin Kalkan’a ait olduğu resmi olarak belirlenmesinin cenaze akrabalarına teslim edilecek" dedi.

23 Nis 2017 - 18:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.