İşten Çıkarılan Garson, Patronunu ve 2 Çalışanı Öldürüp Kafasına Sıktı

İşten çıkarılan çalışan eski patronu ve 2 çalışanı pompalıyla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Zanlı hakkında daha önce terör

Antalya'da işten çıkarılan paket servis işçisi, eski patronu ve 2 çalışanı pompalı tüfekle öldürüp, aynı silahla intihar etti. Şahsın tüm çalışanları öldürmek için iş yerine geldiği, restoranın mutfak kısmında çalışanların ise kurtulmak için restoranın buzhanesine sığındıkları öğrenildi. Saddam Korkmaz'ın 6 yıl önce Muş'ta terör örgütüne üyelikten hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

İŞTEN ÇIKARILDI

Olay saat 10: 30'da Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi 607 Sokak üzerindeki bir restoranda meydana geldi. Paket servis görevlisi 26 yaşındaki Saddam Korkmaz, birkaç gün önce işten çıkarıldı ve patronuyla tartışma yaşadı.

POMPALIYI HIRKASINA SAKLAYIP GİRDİ, 3'ÜNÜ DE KAFASINDAN VURDU

Sabah saatlerinde işyerine hırkasına sardığı pompalı tüfekle gelen Korkmaz, işyeri sahibi 50 yaşındaki Gani Kocabaş'ı arkasından yaklaşarak kafasından vurdu. Hızla bodrum kattaki mutfağa inen zanlı diğer çalışan 47 yaşındaki Şenol Öztaş'ı yine kafasından vurmak suretiyle öldürdü. Saddam Korkmaz, bir süre boğuşma yaşadığı gıda mühendisi 30 yaşındaki Gizem Egeyi'de başına ateş ederek öldürdü.

SONRA İNTİHAR ETTİ

Büyük korku yaşayan diğer çalışanlar iş yerinden kaçarak canlarını kurtardı. Korkmaz, olayın ardından aynı silahla restoran içinde intihar etti. Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde 4 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da olay yerine gelerek bilgi aldı. Çevik Kuvvet ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYELİKTEN HAKKINDA İŞLEM YAPILMIŞ

Açıklamada bulunan Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, " İş yerinde çalışan bir şahıs iki gün önce işten çıkarılması gerekçesiyle patronu ile tartışıyor. Bugünde saat 10.30 sırasında iş yerine geliyor, elindeki pompalı tüfeği hırkası ile sarmış, saklamış, iş yeri sahibi Gani Kocabaş'ı yanına yaklaşıp arkasından kafasına ateş etmiş. Onu öldürdükten sonra koşarak bodrum kata mutfağa iniyor, çalışanlardan bir diğer şahsın hemen aynı şekilde başına ateş ediyor. Diğer çalışan gıda mühendisi çalışanla boğuşuyor. Bayana da ateş ediyor. Diğer çalışanları da öldürecek onlar saklanmış. Tamamen hepsini imha etmeye yönelik bir cinnet hali var. Onlar saklanınca kendisi başına ateş ederek, yaşamına son veriyor. Beş yıldır burada çalışıyor evli çocuğu var. Daha önce terör örgütüne üyelikten hakkında işlem yapılmış Muş'ta 2011 yılında."dedi.

DİĞER ÇALIŞANLAR BUZHANEYE KAÇMIŞ

Olayın tanıklarından Raziye Tabur," 5-6 senedir burada çalışıyordu. Sabah 3 el silah sesi duydum. 4'üncü silah sesinde zemine indik. Diğer çalışanlar buzhaneye kaçmış yoksa onları da vuracakmış. Gani Kocabaş iyi bir insandı, kimseyle sorunu yoktu. Ferhat'ın psikolojik sorunları vardı."dedi.

22 Ara 2017 - 15:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.