IŞİD, Kabe'yi Yıkma Kararı Aldı

Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü el-Anbar şehrinin çöllerinden geçerek Suudi Arabistan'ın

Irak ve Şam İslam Devleti(IŞİD) terör örgütü, el-Anbar şehrinin çöllerinden geçerek SuudiArabistan'ın "Arur" şehrini kontrolleri altına alarak Allah'ın evini tahrip etme kararı aldı.

Irak ve Şam İslam Devleti(IŞİD) grubu üyelerinden birisi Mekke'de bulunan Allah'ın evini tahrip etmek tehdidinde bulunarak şöyle dedi: "Allah'ın izniyle Şeyhimiz el-Bağdadi önderliğinde Mekke taşlara ibadet edenleri (Hacıları) öldürecek ve Allah'ın yerine ibadet edilen Kabe'yi de yıkacağız!"

TWİTTER'DA TEHDİT YAĞDIRDI

"Ebu Turabel-Mukaddesi" adlı teröristTwitterhesabından bir mekanın Allah için ibadet edilemeyeceği açıklamasını yayınlayarak şunları söyledi: İnsanlar taşlara dokunmak için Mekke'ye gidiyorlar, Allah için değil.

Yayınlanan mesajın devamında, "Allah'a yemin olsun eğer SuudiArabistan'ı fethedersek Allah'tan başkasına ibadet edildiği için Kâbe'yi yıkacağız"

#

30 Haz 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.