İşe İadeler İçin Yeni KHK Geliyor

Takipsizlik kararı alanlar için yeni bir iddia ortaya konuldu. Buna göre FETÖ davalarında takipsizlik kararı alanlar hakkında yeni bir Kanun Hükmünde Kararname

Konu ile ilgili olarak Habertürk Gazetesi yazarı Sevilay Yaman FETÖ davalarında takipsizlik kararı alanlar hakkında bir bilgi paylaştı. Konu ile ilgili olarak Sevilay Yaman FETÖ davaları edindiği bir bilgiyi paylaştı ve davalar sonucun takipsizlik kararı alanlar için işe dönüş KHK'sının yayımlanacağını iddia etti.

İŞE DÖNÜLMESİ HAKKINDA BİR ÇALIŞMA

Sevilay Yaman konu ile ilgili olarak kesinleşmiş bir şeyin olmadığını ileri sürerek edinilen bilgilerin güvenilir kaynaklar olduğunu ifade etti. Bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında Sevilay Yaman FETÖ iltisaklı/irtibatlı olduğu iddiasıyla işini kaybeden ama sonrasında başvurduğu adli makamlardan takipsizlik alan veya yargılamasının neticesinde beraat edenlerin yeniden işe döndürülmesiyle ilgili bir çalışma olduğunu ifade etti.

ÇÖZÜM İÇİN ÇABA SARF EDİLMESİ İSTENMİŞ

Habertürk Gazetesi yazarı Sevilay Yaman bu çalışmalar hakkında kendisinde de fazla bir bilgi olmadığını vurguladı ve Kanun Hükmünde Kararnameler ile işinden olmuş, ihraç edilmiş ancak takipsizlik ya da beraat kararı almış devlet memurlarının sorununun çözümü için yetkili makamlar uyarılmış ve bu sorunun ivedilikle çözümü için çaba sarf edilmesinin istendiği ifade edildi.

13 Nis 2018 - 10:17 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.