İnşaat İşçisini Sopayla Döverek Öldürdü

Antalya'da iki inşaat işçisi arasında çıkan sopalı alacak- verecek kavgasında inşaat işçisi yaşamını yitirdi. Sopalı kavga anı kameralara yansıdı.

Antalya'da iki inşaat işçisi arasında çıkan sopalı kavgada Ahmet İnak yaşamını yitirdi. Tutuklu sanık Esat Ercan, "Sopanın ucunun gözüne nasıl girdiğini bilmiyorum. Ben kimseye saldırmadım" dedi.

Olay, geçen yıl 8 Ekim'de Kepez ilçesi Güneş Mahallesi Yeni Toptancı Hal Kompleksi'nde meydana geldi. İnşaat işçisi Esat Ercan (40) ile Ahmet İnak, alacak- verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı.

SOPAYLA

VURARAK

ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet İnak, elindeki uzun tahta fırça sapıyla Esat Ercan'a saldırdı. Kavga sırasında ucu sivri sopa parçası Ahmet İnak'ın gözüne girdi. Ahmet İnak yere düşerken, Esat Ercan olay yerinden kaçtı.

Ambulansla hastaneye götürülen İnak, bir hafta sonra yaşamını yitirdi. Esat Ercan, kısa süre sonra yakalanarak tutuklandı.

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşmaya tutuklu sanık Esat Ercan ve avukatı Mahmut Akar ile ölen Ahmet İnak'ın aile avukatı Rumi Mercan katıldı.

ALACAK- VERECEK KAVGASI KANLI BİTTİ

Sanık Esat Ercan savunmasında, Ahmet İnak'tan 140 TL alacağını istediğini belirterek, 'O da bana vermeyeceğini söyledi. Bana 'Boşuna bekleme git' dedi. Sonra bana sopayla vurmaya başladı. Kolumla kafamı sakınırken sopa kırıldı. Kırılan sopanın bir parçası benim elimde kaldı. Ben de bu sopayı rasgele vurdum. Sopanın ucunun gözüne nasıl girdiğini bilmiyorum. O sırada bizi ayırmak isteyenler de vardı. Belki onların koluna sopa çarpmış olabilir. Yoksa ben kimsenin gözünü hedef alarak darpta bulunmadım. Yere düştüğünde kafasını sert zemine çarptı. Ben kimseye saldırmadım dedi.

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI

Tanık olarak dinlenen Ramazan İlter ise ölen Ahmet İnak'ın kiracısı olduğunu belirterek, 'İkili arasında para konusunda anlaşmazlık vardı. Esat Ercan üstünü değiştirmeye gidince Ahmet'e hitaben 'Şerefsiz benim paramı getir, niye getirmiyorsun' dedi. Ahmet'in elinde tahta fırça sapı vardı. Ahmet o fırçayla sanığa vurmaya çalışırken, sanık da kendisini korumak için elini kafasına doğru kaldırınca tahta sap kırıldı. Sanık kırılan sap parçasıyla Ahmet'e vurmaya başladı. Ben ikisini ayırmaya çalışıyordum. Tahta sopanın ucunun Ahmet'in gözüne nasıl girdiğini görmedim diye konuştu.

Mahkeme heyeti duruşmayı eksiklerin tamamlanması için ileri bir tarihe erteledi.

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ise mahkemeye delil olarak sunuldu.

HABERLERCOM

23 Oca 2018 - 20:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.