İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı! 7 Yaralı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobillerden

Kaza 24.00 sularında Kandıra Koruklar mevkiinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre Ahmet G. İdaresindeki 34 DE 2709 plakalı otomobille sürücüsü öğrenilemeyen 41 PU 181 plakalı otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada 34 DE 2709 plakalı otomobilde bulunan Ahmet G., Zeynep G. çocuklar Yağmur G., Gülbiş K., Cansu K. ve Cihangir K. yaralandı. İsmi öğrenilemeyen diğer otomobilin sürücüsü de kazada yaralandı. Kazaya karışan 41 PU 181 plakalı otomobil ortadan ikiye bölündü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Kaza sonrası yaralanan çocukların korku dolu gözler ile etrafı seyretmesi görüldü. Yaralılar daha sonra sağlık ekiplerince İzmit’teki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçların yoldan çekici yardımı ile kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

20 Oca 2018 - 18:58 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.