İbrahim Tatlıses Şarkı Sözlerini Aklında Tutamıyor

İbo'nun 2011'de kafasına isabet eden kurşun beynindeki hafıza bölgesini zedeledi. İbo artık ne şarkı sözlerini hatırlayabiliyor ne de şarkıların

İbo'nun 2011'de kafasına isabet eden kurşun, beynindeki hafıza bölgesini zedeledi. İbo, artık ne şarkı sözlerini hatırlayabiliyor ne de şarkıların makamlarını...

TAM OLARAK İYİLEŞEMEDİ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu 2011 yılından beri tedavi gören İbrahim Tatlıses uzun süredir ABD'deydi. Miami'deki bir hastanede büyük bir operasyon geçiren ünlü türkücü, geçtiğimiz ay İstanbul'a döndü.

Tedavisi halen devam eden Tatlıses, yine eskisi gibi şarkı söylemek için büyük çaba sarf etse de bu konuda istediği seviyeye gelemedi. Uzun süren tedavi ve birçok değişik tedavi tekniklerine rağmen iyileşemeyen Tatlıses'in neden şarkı söylemediği ortaya çıktı.

CİDDİ HASAR BIRAKTI

Vurulduğu zaman geçici bir süre hafıza kaybı yaşayan Tatlıses, geçtiğimiz günlerde girdiği stüdyoda şarkı söylerken yine sıkıntı yaşadı. Ünlü türkücüye 2011'de isabet eden kurşun, beyinde ciddi bir hasar bıraktı.

ŞARKI SÖZLERİNİ AKLINDA TUTAMIYOR

İmparator, gündelik hayatında sıkıntı yaşamasa da şarkı sözlerini aklında tutamıyor.İbrahim Tatlıses, kurşunun beyinde yarattığı bir diğer hasar sonucu da 'müzik makamı'nı hafızasında oturtamıyor ve bu nedenle şarkı söyleyemiyor.

#

07 Haz 2015 - 10:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.