Hırsız 13 Yaşında ve 7 Aylık Hamile Çıktı

Adana'nın Seyhan ilçesinde hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan hırsızlardan birinin 13 yaşında ve 7 aylık hamile olduğu belirlendi.

Adana'da marketten hırsızlık yaparken yakalanan 13 yaşındaki kız çocuğunun 7 aylık hamile olduğu ve 16 yaşında bir çocukla da evli olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 13 yaşındaki A. M. akrabalarıyla birlikte bir markete gelerek burada hırsızlık yapmak istedi. Ancak görevliler kadınları fark ederek polisi aradı. Olay yerine gelen polis, kadınlara Genel Bilgi Taraması (

GBT

) sorgusu yapmaya başladı.

8 SUÇ KAYDI VAR

, 13 YAŞINDA VE 7 AYLIK HAMİLE!

Bu arada 13 yaşındaki A.M.'nin hamile olduğun gören polis, yaşını sordu 13 yaşında olduğunu öğrenince şok oldu. Ayrıca A.M.'nin hırsızlık ve dolandırıcılıktan 8 suç kaydı ve Kırıkkale'de karıştığı bir hırsızlık olayından dolayı da aranması olduğu için gözaltına alındı. A.M. yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne götürüldü.

"CİNSEL İSTİSMARDAN İFADESİ ALINDI"


A.M. 7 aylık hamile olduğu için polis, kiminle birlikte olduğunu sordu. A. M. ise 12 yaşındayken Ş.B. isimli bir kişiyle evlendiğini ve hamile kaldığını, akrabalarının hepsinin küçük yaşta evlendiğini, kendilerinde bunun bir gelenek olduğunu söyledi. Bunun üzerine cinsel istismardan dosya açan polis, 16 yaşındaki damat Ş.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı. A.M. ise hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi. Yaşı küçük olduğu için savcılık safhasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan A.M, yurda yerleştirildi.

22 Şub 2017 - 10:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.