Güvercin Festivalinde 16 Irktan 500 Güvercin Yarıştı

Osmaniye'de Güvercin Severler Derneği tarafından düzenlenen 12. Güvercin Festivalinde birbirinden değerli güvercinler görücüye çıktı.

Osmaniye'de Güvercin Severler Derneği tarafından düzenlenen 12. Güvercin Festivali sona erdi.

AtatürkOrtaokulundaki etkinlikte, 16 ırktan 500'ü aşkın güvercin birinci gelmek için 9 kişilik jürinin karşında yarıştı.


4 BİRİNCİLİK KAZANDI

FestivaleŞanlıurfa'dan katılanMehmet İnci, Kırmızı Alaca Bağdadı, Göğ Alaca Bağdadı, Sarı Alaca Bağdadı, Göğ Nakışlı ırklarıyla 4 birincilik elde etti. İnci'ye altın kuş küpesi hediye edildi.

Festivalde ayrıcaOsmaniye,Elbistan,Şanlıurfa,GaziantepveKahramanmaraş'tan katılan ve dereceye giren 48 ırk güvercin sahiplerine de çeşitli ödüller verildi.

FestivalTertip KomitesiBaşkanı Hakan Tuncer, ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmanınsabaherken saatlerde başlayıp geç saatlerde sonuçlandığını bildirdi.


BURADA KAYBEDEN OLMADI

Katılımcılara teşekkür eden Tuncer, "Güzel bir festival oldu. Burada kaybeden olmadı, hepimiz kazandık. Her geçen yıl ilginin arttığı festivalimize bu yıl da büyük katılım oldu. Burada büyük bir sabır ve titizlikle en iyi güvercinleri seçme görevini üstlenen jürimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren güvercinlerin sahiplerini kutluyorum." dedi.

06 Şub 2017 - 08:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.