Gürpınarlı Kadınlar Güneydoğu'yu Gezdi

Gürpınarlı kadınlar belediyenin sağladığı imkanla Şanlıurfa Mardin ve Batman'ı gezdi.

Gürpınar Belediyesine bağlı Gürpınar Kadın ve Aile Destek Merkezince (GÜRKADEM) kadınların sosyal ve kültürel hayata daha çok katılması ve tarihi mekanları tanıması amacıyla gezi programı düzenledi.

Gürpınarlı kadınlar öncelikle yakın bölge illerine düzenlenen gezilerle Şanlıurfa, Mardin ve Batman'ın tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, eğitim, sosyal-kültürel ve ekonomik alanlarda her daim kadınların yanında olduklarını belirterek, "Kadınlarımız için çalışıyoruz. Onlar eğitimli ve mutlu olurlarsa umut dolu bir geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyoruz. Bu konuda belediye olarak projelerimizi geliştiriyoruz." dedi.

HABERLERCOM

23 Kas 2017 - 10:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.