GTHB Personel Genel Müdürü Halil Fidan Oldu

Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Daire Başkanı Şanlıurfalı Halil Fidan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Oldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına atamalar devam ediyor. Son olarak bugün Personel Genel Müdürlüğüne Şanlıurfalı ve eski Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Daire Başkanı Şanlıurfalı hemşerimiz HalilFidan atandı.

Halil Fidan Kimdir?

Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanı

1955 yılında Şanlıurfa Birecik'te doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimini Birecik’te tamamlamıştır. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi (Gazi Üniversitesi) İşletme Muhasebe bölümünden mezun olmuştur. 1985 yılında Sağlık Bakanlığında müfettişlik görevine başlamış, 1991 yılında Başmüfettişlik görevine atanmıştır. Ayrı tarihlerde olmak üzere 3 dönem Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2012 yılında Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Denetim Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanmış ve 2,5 yıl bu görevde bulunmuştur. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu İzleme Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığında Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. 20.07.2016 tarihinden itibaren Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ

20 Kas 2017 - 20:27 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.