'Gönüllü' askerlik için TSK'ya yoğun talep

Genelkurmay Başkanlığı son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle çok sayıda vatandaşın askere alınarak terörle mücadelede görev yapma talebinde

Genelkurmay Başkanlığı, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle çok sayıda vatandaşın askere alınarak, terörle mücadelede görev yapma talebinde bulunduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığınca, ülkede son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyleçok sayıda vatandaşınGenelkurmay Başkanlığına başvurarak askere alınmayı ve terörle mücadelede görev yapmayı talep ettiği belirtilerek, "Asil milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının talepleri TSKmensupları tarafından takdirle karşılanmış, duygulandırmış ve motivasyonlarını artırmıştır" ifadesi kullanıldı.

Genelkurmaydan yapılan yazılı açıklamada,ülkede son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyleçok sayıda vatandaşınGenelkurmay Başkanlığına başvurarak askere alınmayı ve terörle mücadelede görev yapmayı talep ettiği belirtildi.

"Asil milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının talepleri Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları tarafından takdirle karşılanmış, duygulandırmış ve motivasyonlarını artırmıştır" ifadesi kullanılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu ulvi talepler nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.Türk Silahlı Kuvvetleri,bünyesinde bulundurduğu kahraman personeli ile milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleri ile mücadele kapsamında kendisine verilen her türlü görevi bugüne kadar başarı ile yerine getirmiş, bundan sonra da tarihine ve kendisine yakışır bir şekilde yerine getirebilecek güçtedir."

#

31 Tem 2015 - 09:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.