Go-kart faciasına 6 yıl hapis istemi

Genç bir kızın go-kart pistindeki feci ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Sakarya'da 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın

Genç bir kızın go-kart pistindeki feci ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı.

Sakarya’da 23 yaşındakiüniversiteöğrencisi TuğbaErdoğan’ın başının koparak öldüğükazaile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülensoruşturmatamamlandı. Pistin işletmecileri Y.M. ile kardeşi Ö.M. hakkında “taksirleölüme sebebiyet vermek” suçundandavaaçıldı. Zanlıların 6 yıla kadar hapisleri istendi.Soruşturmada,go-kartpistinin yeterliliği konusunda belge istemediğiiddiasıyla AdapazarıBelediyesi de tali kusurlu bulundu.

#

09 Mar 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.