Gelin Arabasının Önünü Kesip Drift Yapan Maganda Trafiği Alt Üst Etti!

Sultangazi'de düğün konvoyunda ilerleyen trafik magandası ortalığı birbirine kattı. Yolu kesen madaganda bir kişinin etrafında dönerek drift yaptı

İstanbul Sultangazi'de düğün konvoyunda ilerleyen trafikmagandası ortalığı birbirine kattı. Gelinarabasının önünü kesen maganda drift yaparak trafiği kesti. Bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan yayalar korku içinde magandayı izlerken, polisin gelmesiyle magandanın tehlikeli şovu son buldu.
BİR ADAMIN ETRAFINDA DÖNEREK DRİFT YAPTI

Sultangazi'de ana caddede gelin arabasının önünü kesen maganda bu kadarına da pes artık dedirtti. Gelin arabasının konvoyundan çıkıp önünü kesen maganda, trafiğe aldırış etmeden bir adamın etrafında dönerek drift yaptı.
ETRAFINDA DÖNDÜĞÜ KİŞİ KORKUSUZCA O ANLARI ÇEKTİ

Magandanın etrafında döndüğü kişinin korkusuzca o anları cep telefonu ile kaydetmeye çalışması yürekleri ağza getirdi. Arabadan siyah dumanlar çıkmasına rağmen durmayan maganda korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bu sırada yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar da korku dolu anlar yaşadı.
TEHLİKELİ ŞOV POLİSİN SİRENİYLE BİTTİ

Magandanın şov yaptığı o anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir aracın gelin arabasının önünü kestiği görülüyor. Bir kişinin etrafından hızla dönen aracın siyah dumanlar çıkardığı görülüyor. Tehlikeli şov polisin siren sesinin duyulması ve arkadaşının uyarmasıyla son buldu.

08 Tem 2017 - 21:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.