Gaziantep'te İplik Fabrikasında Yangın

Yaklaşık 1 saattir süren yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep'te organize sanayi bölgesindeki bir iplik fabrikasında yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, 2. Organize Sanayi Bölgesindeki bir iplik fabrikasında henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Pamuk ve iplik balyalarının tutuşmasıyla kısa sürede büyüyen alevler fabrikanın diğer bölümlerine de sıçradı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerinden çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yaklaşık bir saat önce çıktığı belirlenen yangını söndürmekte güçlük çeken itfaiye ekipleri fabrikanın bazı duvarlarını yıktı.

Kimsenin bulunmadığı belirlenen fabrikada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 112 Acil Servis ekiplerinin bekleyişi devam ediyor.

25 Nis 2017 - 00:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.