FETÖ ve PKK aynı evde yakalandı!

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba

Manisa'daFETÖ/PDY'nin il imamları ile meslekten ihraç edilen bir teğmenin de aralarında bulunduğu 16 kişi ile şüphelileri yurt dışına kaçırmaya hazırlandığı belirtilen E.K. yakalandı. Manisa'da kiraladığı çiftlik evde 16 kişiyi saklayan E.K.nın terör örgütü

PKK

üyesi olduğu, kızının ise örgütün dağ kadrosunda bulunduğu belirtildi. E.K'nın yurt dışına kaçırmak istediği kişilerden kişi başı 3 bin euro istediği bildirildi.

Manisa Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu kiralanan bir çiftlik evde yurt dışına kaçmak isteyen FETÖ üyesi kişilerin bulunduğu bilgisini elde etti. Araştırmasını derinleştiren ekipler çiftlik evini, terör örgütü PKK'dan kaydı olan, aynı zamanda kızı örgütün dağ kadrosunda bulunan E.K. tarafından kiralandığını belirledi.

İL İMAMLARI GÖZALTINA ALINDI

Çiftlik evine düzenlenen operasyonda, E.K. ile birlikte FETÖ'nün Batman ve Muş imamı M.S., Mardin imamı O.Ö., Çankırı'da FETÖ üst düzey yöneticisi T.Y., FETÖ üyesi olmaktan aranan M. Ö., Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç edilen Teğmen M. S. ve Batman Tarım İl Müdürlüğü'nden ihraç edilen M. Ö.'nün de aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

KİŞİ BAŞI 3 BİN EURO

Gözaltına alınan E.K.'nın Yunanistan'a kaçmak isteyen şüphelilerle kişi başı 3 bin euroya anlaştığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

22 Şub 2017 - 21:30 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.