Eski Eşini ve 5 Yaşındaki Kızını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı İntihara Kalkıştı

Bir süre önce ayrıldığı eşinin evine giden Gökhan Y. tartıştığı Esra Y. ve 5 yaşındaki kızı Beren Y.'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 29 yaşındaki Gökhan Y., eski eşi 28 yaşındaki Esra Y. ve 5 yaşındaki kızı Beren Y.'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra yaşamına son vermeye çalıştı.

Bir süre önce ayrıldığı Esra Y.'nn evine gelen Gökhan Y., tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Olaya tanıklık eden öz kızı Beren Y.'yi de bıçakla öldüren Gökhan Y., daha sonra aynı bıçakla yaşamına son vermeye çalıştı.

Çığlıkları duyan komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polisler, çilingir yardımıyla içeriye girdi.

Kanlar içindeki anne ve kızın yaşamını yitirdiği belirlenirken, ağır yaralı Gökhan Y. ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.

28 Mar 2017 - 21:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.