Eski Belediye Başkanın Makam Aracı Belediye Borcuna Gitti

Düzce Belediyesi eski Başkanı Mehmet Keleş'in kullandığı lüks makam aracının belediyenin borcu karşılığında temizlik işlerini yürüten firmaya

DüzceBelediyesi, kent merkezindeki Camikebir Mahallesi’nde 2007 yılında hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi ile 72 bin metrekarelik alana TOKİ aracılığı ile 128 konut yaptırdı. Belediyeye arazisi karşılığı 47 daire verildi. Belediye, 142 metrekareden oluşan ve zemin katta bulunan daireler için 341 bin 362’şer lira, 2 ve 3’üncü katlar için ise 355 bin 500’er lira satış fiyatı belirledi. Ancak daireler yaklaşık 2 yıldır satılamadı.

Belediye, bir süre önce 16 konutu borcuna karşılık firmalara sattı. Elde kalan 31 konut da satışa çıkarıldı. Belediyeden alacaklı olan firmalar ihaleye katılarak borçlarına karşılık konutları satın aldı.

Geçen günlerde, Düzce Belediye eski Başkanı Mehmet Keleş’in lüks makam aracı da belediyenin borcu karşılığında temizlik şirketine verilmişti.

'HERKES AUDI İLE GELSİN BEN PASSAT MI ÇEKEYİM YANLARINA' DEMİŞTİ

Düzce Belediyesi'nin eski başkanı Mehmet Keleş'in, Haziran 2014'te belediyenin 150 milyon lira borcu varken 650 bin liraya aldığı Audi A8L model makam otomobili, tartışma konusu olmuştu. Mehmet Keleş, Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu'nda da inceleme konusu olan makam aracıyla ilgili eleştirilere, "Herkes Audi ile gelsin, ben Passat mı çekeyim yanlarına" diyerek cevap vermişti.

MYNET

28 Şub 2018 - 07:54 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.