Esenyurtta Doğalgaz Patlaması

Esenyurt'ta akşam saatlerinde 4 katlı binanın 3'üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen patlamanın etkisiyle

Korkunç olay, saat 18.00 sıralarında, Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi.

Bağcılar'da korkutan doğalgazpatlama

BİNANIN ÖNÜNDE KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Dairenin doğalgaz tesisatı henüz bilinmeyen nedenle büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle dairenin duvarının bir kısmı, camlarla birlikte parçalanarak aşağı düştü. O sırada evde bulunan daire sahibi 33 yaşındaki İbrahim Tektaş ağır yaralandı.

Yaralı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Patlama sonrası, olay yeri ve çevresi adeta savaş alanına dönüştü. Patlama anında, kimsenin binanın önünden geçmemesi, daha büyük faciayı önlemiş oldu.

PATLAMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Patlama anı, çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, dairenin camları ve beton duvar, patlamanın etkisiyle parçalanarak yere düşüyor. Bu sırada, yoldan geçen bir servis aracı son anda duruyor. Polis ekipleri patlama nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

19 Tem 2017 - 22:33 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.