Erkek Öğrenci Yurdunda 10 Yaşındaki Çocuğa Taciz

Özel bir erkek öğrenci yurdunda 10 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunan 20 yaşındaki yurt görevlisi ailenin şikayeti üzerine tutuklandı.

Cinsel tacizde mide bulandıran olayların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez de Osmaniye'de bulunan özel bir yurtta 10 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk yurt görevlisi tarafından taciz edildi.
TACİZ EDİLDİĞİNİ AİLESİNE SÖYLEDİ

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde bulunan özel bir erkek öğrenci yurdunda kalan 10 yaşındaki H.İ.K, yurt görevlisi 20yaşındakiİ M.G.'nin, kendisini taciz ettiğini ailesine söylemesi üzerine aile şikayetçi oldu.
ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen M.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

11 Tem 2017 - 20:41 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.