Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Taziye Telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü mensuplarınca bombalı aracın patlatılması sonucu şehit

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Erdoğan, 17 Şubat'ta, Viranşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesi'ne yönelik bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan bekçi Kete ile lojmandaki yavru kediyi doyurmak isterken evden çıktığı sırada şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın ailesine gönderdiği telgrafla taziyelerini iletti.

Erdoğan, 18 Şubat'ta İzmir'in Foça ilçesinde bir gemide çıkan yangında dumandan etkilenen ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan er Hüseyin Karaca'nın ailesine de bir telgraf göndererek başsağlığı dileğinde bulundu.

22 Şub 2017 - 15:55 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.