Erdoğan'dan Flaş Cam Filmi Talimatı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Görüşmenin perde arkası ortaya çıktı. Erdoğan'ın

Atatürk Kültür Merkezi projesi ile ilgili 4 projenin olduğunu anlatan Erdoğan'ın çok konuşulan camfilmi düzenlemesi ile ilgili de 'Yanlış yaptılar,yasak yanlış mağduriyet yaratılmasın" diye Maliye ve İçişleri Bakanlıklarına talimat verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Ankara, Aksaray, Batman, Bilecik, Burdur, Edirne, Erzurum, Karabük, Manisa, Mersin, Şanlıurfa, Tokat ve Kilis illerinin milletvekillerini topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda milletvekillerinin görüş ve önerilerini aldığı ve yeni talimatlar veridiği ortaya çıktı. İşte toplantının perde arkası

CAM FİLMİ DÜZENLEMESİ

Son günlerde çok konuşulan otombillerdeki cam filmi düzenlemesi ile ilgili Erdoğan'ın devreye girdiği ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yanlış yaptılar. Yasak yanlış, mağduriyet olmamalı, gerekli düzenlemenin yapılması için Maliye ve İçişleri Bakanlıklarına talimat verdim" dediği öğrenildi.

ENİ LİSAYE GEÇİŞ SİSTEMİ İYİ ANLATILSIN

Erdoğan'ın milletvekillerine TEOG sonrası yeni liseye geçiş sistemle ilgili olarak talimat vererek, iyi anlatılmasını istedi. Erdoğan, "Dershaneler ve etüt merkezlerinin yeniden canlandırılmasın asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ

AK Partili vekillerin kendisine FETÖ yüzünden mağdur olan vatandaşlarının şikayetlerini iletmesi üzerine "Bu şikayetlerin bir kısmını incelediğimizde altından FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz" diye konuştu.

İSTİFA EDEN BAŞMKANLAR MESAJI

İstifa eden başkanlarla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sakın onları dışlamayın" ifadesini kullandı.

AKM İÇİN 4 PROJE VAR

Atatürk Kültür Merkezi projesi ile ilgili de konuşan Erdoğan 4 proje olduğunu yeşil alanı çok olanın öne çıkacağını dile getirdi.

MİLLİYET

09 Kas 2017 - 17:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.