Emekli Polis Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Olay yeri inceleme ekipleri şahsın üzerine ve araç içerisinde yaptıkları incelemede ölen kişinin 10 ay önce emekli olan ve galericilik yapan emekli polis

Gaziantep'te emekli polis memuru Abdullah B. (49) aracının içerisinde başından vurulmuş olarak bulundu.

Olay bugün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi, Yamaçtepe Mahallesinde Burç Ormanı civarındaki boş arazide yaşandı. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde devriye gezen polis araçları boşluk arazide terk şekilde duran aracın yanına gitti. Otomobil içerisinde bir şahsın başından vurulmuş olduğunu gören polis ekipleri durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç başından vurulan şahsın öldüğünü tespit etti.

BEYLİK TABANCASI KAYIP

Olay yeri inceleme ekipleri şahsın üzerine ve araç içerisinde yaptıkları incelemede ölen kişinin 10 ay önce emekli olan ve galericilik yapan emekli polis memuru Abdullah B. olduğunu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından emekli polisin cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracına bindirilerek Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan polis ekipleri olay yeri ve çevresinde yaptıkları araştırmada emekli polise ait beylik tabancasında da ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

27 Mar 2017 - 12:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.