Drone'lar Vatan İçin Uçtu

Drone'lar vatan için uçtu. Şehir şehir demokrasi mitinglerinden topladıkları görüntülerden klip hazırlayan Drone Türk grubu 15 Temmuz'un yıl

Drone Türk grubu kurucusu Mustafa Kaçan, 5 bin drone kullanıcısına sahip olan ve Türkiye'nin en büyük drone kullanıcısı grubu drone Türk ekibinin 20 şehir ve 28 kullanıcıya ait görüntülerden derleyerek hazırladığı bu klibimizi milli bayrağımızı, coşkumuzu, birliğimizi gelecek nesillere arşiv olması niteliğinde hazırlayıp 15 Temmuz yıl dönümünde yeniden yayınlıyoruz. Sizlere de paylaşması kaldı" dedi.

15 Tem 2017 - 17:39 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.