Cumhurbaşkanı onayladı. Yeni KHK..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı kanun ve değişiklikleri onayladı.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, "Milli Egitim Bakanlıgının Teskilat ve Gorevleri Hakkında Kanun Hukmunde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hukmunde Kararnamelerde Degisiklik Yapılmasına Dair Kanun"u onayladı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, 6764 sayılı "Milli Egitim Bakanlıgının Teskilat ve Gorevleri Hakkında Kanun Hukmunde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hukmunde Kararnamelerde Degisiklik Yapılmasına Dair Kanun"u yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı kanunla eğitim alanında önemli düzenlemeler yapılacak. Buna göre, özel öğretim kurumlarında olduğu gibi öğrencilere özel barınma hizmeti sunan kurumların iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, Milli Eğitim Bakanlığınca verilecek, mevzuata aykırılık tespit edilirse Bakanlıkça kapatılabilecek. Bakanlık bu yetkisini valiliklere devredebilecek.
Gerçekleşen bu onay ile yeni KHK'nın yolda olduğu görüldü.

08 Ara 2016 - 22:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.