Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Yasa Boğan Ölüm Haberi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısı emekli zabıta memuru Ali Mutlu 85 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını

köylü
Haber albümü için resme tıklayın

Mutlu, gece yarısı saat 01:30 sularında Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Ali Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayattaki son dayısıydı. 5 çocuk babası olan Mutlu için bugün öğle namazına müteakip Piyalepaşa Camisi'nde cenaze namazı kılınacak.

Cenazesi Rize'ye Götürülecek

Daha sonra cenaze merhumun vasiyeti üzerine Rize'nin Güneysu İlçesi'ne götürülecek ve çarşamba günü Güneysu Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazını ardından Ulucami Mahallesi'nde yer alan aile mezarlığında toprağa verilecek. Ali Mutlu'nun cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

MYNET

08 Oca 2019 - 10:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.