Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emniyet Teşkilatına Müjde

Emniyet Teşkilatı mensuplarıyla buluştuğu iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Polislerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600'e

Seçim güvenliğinin sağlanması konusunda en büyük görevin polislere düştüğünü belirten Erdoğan, "Oradaki bütün oyların adeta namusu size aittir. Ben size inanıyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Emniyet Teşkilatı mensupları ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Erdoğan, "Güçlü bir emniyet teşkilatı ülkemiz için bir tercih değil, zorunluluktur. Çünkü Türkiye, güvenlik tehditleri bakımından son derece zorlu bir coğrafyada bulunuyor." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörden düzensiz göçe, uyuşturucu ticaretinden insan kaçakçılığına kadar küresel güvenliği etkileyen pek çok sorunla doğrudan yüzleşiyoruz. Ülkemiz yanında bölgemizin güvenlik, huzuruna tehdit oluşturan bu problemlerle en ön cephede mücadele yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sadece coğrafi olarak değil aynı zamanda stratejik bakımdan da küresel güç mücadelelerinin kavşağında olan bir ülkenin, askeri, istihbari ve güvenlik açısından güçlü olması şarttır. Bu alanların herhangi birinde yaşanacak bir eksiklik, ihmal ve sorunun devletimize ve milletimize çok ağır maliyetleri olacaktır."
"Bu mücadeleyi dirayetle sürdüreceğiz"

FETÖ'yle mücadele konusuna değinen Erdoğan, "Açık söylüyorum dünyada pek az ülke, devletin kılcal damarlarına kadar sızmış böyle melun bir yapıyla bizim kadar hakkaniyetli ve başarılı bir mücadele yürütebilir. Dünyada çok az toplum, böyle ağır bir travmanın üstesinden bizim milletimiz gibi dirayetle gelebilir. FETO ile mücadele ederken intikam duygusuyla değil, adaletin tecellisi için çaba gösterdik. Halen de bu şekilde hareket ediyoruz ama biz, tüm şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için sonuna kadar bu mücadeleyi de dirayetle sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Hiç kimsenin, milletimizin helal lokmasına musallat olmasına izin vermedik. İnşallah bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmayı sürdüreceğiz. Ülkemizi büyütürken, ekonomimizi güçlendirirken herkesin bundan hak ettiği payı almasını sağlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Zorlu ve yorucu bir dönem olacak"

Seçim güvenliğinin sağlanması konusunda en büyük görevin polislere düştüğünü belirten Erdoğan, "Oradaki bütün oyların adeta namusu size aittir. Ben size inanıyorum." diye konuştu.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki 28 gün başta emniyet teşkilatımız olmak üzere, devletimizin ilgili birimleri için zorlu ve yorucu bir dönem olacaktır. Seçim sürecini dinamitlemek için şer odakları hiç boş durmayacaktır. Türk demokrasisine leke çalmak amacıyla birileri muhakkak akla hayale gelmedik yöntemlere, iftiralara başvuracak. Devletimizin tüm kurumlarının sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getirerek, bu süreci inşallah alnımızın akıyla atlatacağımıza inanıyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni dönemde polislerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkarıyoruz." dedi.

27 May 2018 - 00:37 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.