Çocuğun Kendisinden Değil Eski Ortağından Olduğunu Öğrenen Koca Dehşet Saçtı

İstanbul Kâğıthane'de çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenince çılgına dönen adam şüphelendiği eski ortağını vurarak öldürdü. Zanlı

İstanbul Kâğıthane'de çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenince eski ortağını vurarak öldüren matbaacı Okan A. tutuklandı. Okan A.'nın eşi Esra A. ise ifadesinde, "Eşimin ortağı renkli bir içecek verdi, bayılmışım. Uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyordum. Çocuk o zaman olmuş olabilir" diye konuştu.

ÇOCUĞUM BÜYÜDÜKÇE BANA BENZEMEYİNCE KUŞKULANDIM

Okan A., polise verdiği ifadesinde, "Ailem, 3 yaşındaki oğlumun büyüdükçe bana benzemediğini fark etti. Ben de kuşkulandım.

DNA TESTİ SONRASINDA ÇOCUĞUN BENİM OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Özel bir sağlık kuruluşunda yaptırdığımız DNA testi sonrasında oğlum olarak bildiğim çocuğun benim olmadığı ortaya çıktı.
"
İŞ YERİNDE KİMSENİN OLMADIĞI SIRADA EŞİME RENKLİ İÇEÇEK VERMİŞLER, ÇOCUĞUN BU SIRADA OLMUŞ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Eşim baskılarım sonrasında, işyerinde kimsenin olmadığı bir sırada Cemil Ş.'nin kendisine renkli bir içecek verdiğini, çocuğun bu sırada olmuş olabileceğini söyledi" dedi.
ZANLININ EŞİNİN KARAKOLDA VERDİĞİ İFADELERDE ORTAYA ÇIKTI

Okan A.'nın eşi Esra A. ise ifadesinde, "Eşimin ortağı renkli bir içecek verdi, bayılmışım. Uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyordum. Çocuk o zaman olmuş olabilir" diye konuştu. Esra A., Cemil Ş.'yi daha önce bu olay nedeniyle Bahçelievler 75. Yıl Karakolu'na şikâyet ettiğini de söyledi.

27 Tem 2017 - 15:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.