Çiftçi İsyan Etti

Çiftçi kredisi borcunu ödeyemediği için tarlasına ve ineklerine haciz gelen Ankaralı bir çiftçi Ziraat Bankası şubesi önünde eylem yaptı. Aracıyla

CHP Ankara milletvekili Levent Gök twitter hesabından “Haymana’daki süt üreticisinin ibretlik tepkisini izleyelim.” başlığıyla paylaştı.
Bir buçuk dakikalık video kaydında, Ziraat Bankası şubesi önünde eylem yapan bir vatandaş görülüyor.

“PERİŞAN OLDUK”

Bir elinde de Türk Bayrağı olan vatandaş “Saman alamıyoruz… Yem alamıyoruz… Hayvanımızı satamıyoruz… Tarlamıza, hayvanlarımıza, evimize, barkımıza haciz geldi.
Bankaya ödeme yapamadık. Bütün mallarımız haczedildi. Perişan olduk… Bu kadar da olmaz Allah Allah… Sesimizi duyuramadım sayın Cumhurbaşkanımıza mektup yazdım yine duyuramadım. Sütümüz de burada buyrun…”diyerek beraberinde getirdiği sütü yere döktü.

Bankanın güvenlik görevlisi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan çiftçinin daha sonra aracına binerek uzaklaştığı öğrenildi.

13 Nis 2018 - 23:22 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.