Canlı Yayında Hem Yaptırdığı Anketi Hem de Referandum Tahminini Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek canlı yayında Ankara'da yaptırdığı referandum anketini açıkladı: 'evet' yüzde 55

AnkaraBüyükşehir Belediye BaşkanıMelih Gökçek,Hakan Çelik'in hazırladığı Hafta Sonu programında merak edilen soruları yanıtladı. Canlı yayında referandum tahminini açıklayan Gökçek, "evet" oyunun yüzde 55'in üzerinde çıkacağını söyledi.

ANKARA'DA YAPTIRDIĞI ANKETİ AÇIKLADI

AnkaraBüyükşehir BaşkanıMelih Gökçekcanlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Ankara'da 10 bin kişiyle referandum anketi yaptırdığını açıklayan Gökçek,Ankara'da referanduma "evet" oylarının yüzde 55, "hayır" oylarının yüzde 44 çıktığını söyledi.

REFERANDUM TAHMİNİ: YÜZDE 58 EVET

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"BenAnkara'yıTürkiyeiçin ölçü kabul ederim. Çünkü bütün seçimlerdeAK Parti'nin oyları ne çıkarsaAnkara'da da ya bir rakam aşağı ya bir rakam yukarı çıkar. Ben de 10-12 gün yalan olmasın anketimi yaptırdım.Ankara'da kararsızlar dağıldıktan sonra yüzde 55 küsür 'evet'. Yüzde 44 küsür de 'hayır' var. Demek kiTürkiyeortalaması böyle olur. Ben daha yüksek bekliyorum.Türkiyegenelinde ben 58'in altında çıkacağını düşünmüyorum."

17-25 ARALIK'TAN SONRA BAĞINI KESMİŞ

Melih Gökçek, siyasilerin arasında FETÖ'cülerin tasviye edildiğini belirterek kendisinin de 17-25 Aralık'tan sonra onlarla bağlantısını kestiğini söyledi.

FETÖ'CÜLER CEZAEVİNDE İSYAN ÇIKARACAK

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Gökçek, CHP içinde şu anda FETÖ bağlantılı isimler olduğunu ifade etti.AnkaraBüyükşehir Belediye Başkanı, yazdığı kitapta bu siyasetçileri anlattığını aktardı.

Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutuklanan FETÖ üyelerinin cezaevinde isyan çıkartıp kaçmayı planladığını belirtti.

Gökçek, şunları söyledi:

"FETÖ'cüler hapishanelerde büyük bir hazırlık içinde. Adli suçlulları da yanlarına alıp hapishanelerde isyan çıkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaşada hapishanelerden kaçmayı düşünüyorlar.

25 Şub 2017 - 12:47 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.