'ByLock’tan yakalananlar gelip bana ağlamasın'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Partili vekilleri böyle uyardı

CumhurbaşkanıErdoğan, önceki gün Ak Parti'li bazı milletvekilleriyle Beştepe'de bir araya geldi. FETÖ ile mücadele konusunda kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, ByLock programının soruşturmanın en önemli ayağını oluşturduğunu söyledi. Yürütülen soruşturmalarda 100 bin ByLock kullanıcısının tespit edildiğini kaydeden Erdoğan, "By Lock'tan yakalananlar 'Mağdurum' diye gelip bana ağlamasın" dedi. Konuşmasında AK Parti'li bir isimden örnek veren Erdoğan, bu partilinin ByLock çıkan oğlunu reddettiğine dikkat çekerek, "Herkesin böyle olması gerekiyor" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa değişikliği konusunda da önemli mesajlar verdi. Önümüzdeki hafta Meclis'e gelmesi beklenen teklife AK Parti milletvekillerinin tamamının sahip çıkmasını isteyen Erdoğan, sağlanan uzlaşı ortamının önemli olduğuna vurgu yaptı. Erdoğan, bu süreçte AK Parti teşkilatlarının çok sağlam durması ve çok çalışması gerektiğini sözlerine ekledi. Tüm terör örgütleriyle mücadele kararlılığını vurgulayan Erdoğan'ın gündeminde, HDP'liler de vardı. Dokunulmazlıklar konusunda anayasa değişikliği öncesi cesur açıklamalar yapanların bugün kaçtığını kaydeden Erdoğan, "Terörle mücadelede kararlıyız. Teröre destek verme konusunda herkes hak ettiği cezayı bulacak" şeklinde konuştu. Erdoğan, Aladağ'da yaşanan ve 11'i çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınına ilişkin olarak da, "Ölen çocuklar bizim evlatlarımız, bize emanet. Yurt kime ait olursa olsun sorumluların üzerine gidilmeli" mesajı verdi

03 Ara 2016 - 10:53 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.