Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Çatalca'da sokakta kendi halinde yaşayan köpeğe yapılan zulmü gözler önüne seriyor. Sokakta köpek istemediğini gerekçe gösteren cani eline aldığı

Çatalca'da kürekle saldırıya uğrayan Kaptan isimli köpek tedavi altına alındı, ona bunu yapan cani ise kayıplara karıştı.Olay Çatalca'da bir mahallede meydana geldi. Kendi halinde sokakta yaşayan ve daha önce kimseye saldırmamış, çöpten bulduklarıyla karnını doyuran Kaptan, sokakta oturan bir kişinin kürekli saldırısına uğradı. İddiaya göre yaşadığı sokakta köpek istemediğini gerekçe gösteren cani eline aldığı küreğin sivri tarafıyla Kaptan'a saldırdı.

Çığlıkları duyan vatandaşlar köpeğin yardımına koşarken, Kaptan'ı bu hale getiren şahıs ise kaçarak uzaklaştı. Kaptan vatandaşlar tarafından veterinere götürüldü. Hayvanseverlerin yardım ve bağışlarıyla Kaptan'ın tedavisine başlandı.

18 Nis 2018 - 11:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.