Bu sözler Urfa'ya çok ağır gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor bu hafta kendi evinde oynayacağı ve cezalı olduğu Hacettespor maçına bilet sattı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, bu hafta kendi evinde oynayacağı ve cezalı olduğu Hacettespor maçına bilet sattı.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Pendiksporu ağırlayan Kahramanmaraşspor maç esnasında ve sonrasında çıkan olaylardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezasına tepki gösterdi. Yarın sahasında Hacettespor'u ağırlayacak olan Kahramanmaraşspor Taraftar Derneği, seyircisiz maça sembolik bilet satarak takımlarına destek oldu.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, "Kahramanmaraş kahraman unvanını Şanlıurfa'yı kıskandığı için değil şehrine her zaman sahip çıktığı için aldı" diyerek, "Geçen hafta Pazar günü hiç istenmeyen olaylardan dolayı sahamız kapandı. Sahada yaşanan olaylarla verilen ceza paralel değildi. Bu mana da buradan futbol federasyonunu ve raporu tutan temsilci başta olmak üzere yetkilileri kınıyorum.

Kahramanmaraşspor taraftarı, Sütçü İmamın gerçek torunları bir kez daha gücünü gösterdi. Diğer takımlar kendi maçlarına bir sürü seyirci gelsin diye ekstra çabalar gösterirken bizim taraftarımız bugün burada izleyemeyeceği maçın biletini sembolik olarak satın alarak takımına sahip çıkmanın birlik ve beraberliğin ne olduğunu ve bu erdemli durumun herkeste olmadığını, yaşayabilenlerin sadece bu duyguyu yaşayabildiğini göstermiş oldu.

Burada biz yönetim olarak, antrenörümüz, futbolcularımız, taraftarlarımız ve gönül veren herkes bugün buradayız. Hani bir gazetede demiş ya Kahramanmaraş Şanlıurfa'yı kıskandığı için kahraman unvanını almış diye. İşte Kahramanmaraş halkı bu hareketiyle o unvanı ne için aldığını bir kez daha tüm Türkiye'ye göstermiştir. Ben bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Gerekli mercilerden de bu takıma desteklerini bekliyorum" dedi.

03 Ara 2016 - 18:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.