Birinci Dereceye Yükselen Hakim Ve Savcılar Resmi Gazetede Yayımlandı

Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) kararı ile 15 hakim 7 savcı 7 idari mahkemesi başkanı ile 1 vergi mahkemesi başkanının birinci dereceye yükseltilmesi

Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) kararı ile 15 hakim, 7 savcı, 7 idari mahkemesi başkanı ile 1 vergi mahkemesi başkanının birinci dereceye yükseltilmesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararda, birinci dereceye yükselmiş olup 30.04.2017 tarihi itibariyle birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulacak olan adli yargı Hakim, Cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı Hakimlerinin adlarını belirten liste Resmi Gazete’de yayımlandı.

Nisan 2017 döneminde birinci dereceye yükselme incelemesine girecek olanların listeye dahil edilmediği ifade edildi. Birinci dereceye yükseldikleri ve sürelerini bitirdikleri halde bu listede adlarını göremeyenlerin yayım tarihinden itibaren bir ay içinde HSK’ya yazılı başvurmak sureti ile durumlarının incelenmesini isteyebileceği belirtildi.

18 Tem 2017 - 08:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.