Bekçi Babalarının Öldüğünü Öğrenince Sinir Krizi Geçirdiler

Adana'da bir inşaatta bekçilik yapan kişi kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Babalarının öldüğünü öğrenen çocukları ise olay yerinde sinir

Edinilen bilgiye göre, olay, Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, inşaatta bekçilik yapan 52 yaşındaki Musa Yılmaz, saat 17.00 sıralarında bekçi kulübesinde kalpkrizi geçirdi. Çevreden geçenlerin Yılmaz'ı hareketsiz yatarken görmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Gelen ekipler Musa Yılmaz'ın kalp krizi geçirip öldüğünü belirledi.

Eşi ve çocukları olay yerine geldiğinde ise babalarının öldüğünü öğrenip sinir krizi geçirdi. 'Babam neredesin, ölemezsin' diyerek ağıt yakan çocuklarını polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Musa Yılmaz'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

21 Oca 2018 - 21:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.