Bedelli Askerlikte Bekleyenleri Heyecanlandıran Gelişme

Erken seçim kararının alınması bedelli askerlik bekleyen binlerce genci heyecanlandırdı. Sosyal medya hesapları üzerinden yürütülen kampanya kapsamında

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, erken seçim çıkışı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını açıklamıştı. Erken seçim kararının alınmasıyla birlikte bedelli askerlik konusu oldukça gündeme geldi.

BİNLERCE GENÇ BEKLİYOR

Erken seçim kararından sonra binlerce genç bedelli askerlik gelecek mi diye merak etmeye başladı. Bedelli askerlik konusunda adım atılmasını bekleyen gençler sosyal medyada #İttifaktanBedelli hastag’iyle Twitter’da kampanya yapmaya başladı. Çeşitli sebeplerden ötürü askere gidemeyen vatandaşlar dört gözle bedelli askerlik yasasının çıkmasını bekliyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim çıkışı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını açıklamıştı. Erken seçim kararının alınmasıyla birlikte bedelli askerlik konusu oldukça gündeme geldi.

BİNLERCE GENÇ BEKLİYOR

Erken seçim krararından sonra binlerce genç bedelli askerlik gelecek mi diye merak etmeye başladı. Bedelli askerlik konusunda adım atılmasını bekleyen gençler sosyal medyada #İttifaktanBedelli hastag’iyle Twitter’da kampanya yapmaya başladı. Çeşitli sebeplerden ötürü askere gidemeyen vatandaşlar dört gözle bedelli askerlik yasasının çıkmasını bekliyorlar.

"BELKİ BİR SÜRE SONRA" YANITIYLA KAFALARI KARIŞTIRDI

Bu mesajı üzerine Selma Yazıcı'ya sosyal medya kullanıcıları bedelli askerlik sorusu yöneltince Yazıcı, "Bedelli sözünü yazacağınızı biliyordum ama kaç kez çıkarıldı bu da sözün yerine getirildiğinin göstergesidir. Yine çıkarılırdı, zemin uygun olsaydı. Belki bir süre sonra yapılabilir" mesajını yazmıştı.

MYNET

20 Nis 2018 - 08:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.