Başiskele’de 29 Mahalle Her Gün Temizleniyor

Çöplerin atıldığı çöp konteynırların da bakımlarını ihmal etmeyen ekipler konteynırları da temizlemeyi ihmal etmiyor.  Meydan cadde sokak yaya

Çöplerin atıldığı çöp konteynırların da bakımlarını ihmal etmeyen ekipler, konteynırları da temizlemeyi ihmal etmiyor.

Meydan, cadde, sokak, yaya kaldırımı, okul ve cami önleri ile pazaryerlerinin temizliği ve yıkama çalışmalarını titizlikle yapan Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları temiz tutmak için vardiyalı şekilde çalışıyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşların kullandığı evsel çöp atık konteynırlarının çevrelerini ve dış yüzeylerini temizlemek için ekip oluşturan Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 4 bin 28 adet çöp konteynırı ve 40 adet yer altı çöp konteynır sistemini temizlemek için harekete geçti. (iha)

#

27 Eyl 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.