Başbakan Binali Yıldırım: Kim Yaparsa Yapsın Alçağın Tekidir

Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırının terör örgütlerince gerçekleştirildiğini ifade etti. 'Hangi örgüt

BaşbakanBinali Yıldırım,İstanbulEmniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıya ilişkin açıklamada bulundu. Saldırının terör örgütlerince gerçekleştirildiğini söyleyen Yıldırım, "Sol bir terör örgütü tahmin ediliyor. Ama DHKP-C mi, MLKP mi belli değildir. Kim yaparsa yapsın alçağın tekidir."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,İstanbulEmniyet Müdürlüğüne saldırı girişimi sonrasında AK Partiİstanbulİl Başkanlığına yönelik saldırı girişimi hakkında da bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Partiİstanbulİl Başkanı Selim Temurci ile de telefonla görüştüğünü kaydetti.
Saldırıları kınayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi.

20 Oca 2017 - 23:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.