Banka Müdürünü Silahla Tehdit Etti hesabına 3 Milyon Lira Havale Ettirdi

Maltepe'de bir banka şubesinden kadın banka müdürünü silahla tehdit ederek hesabına 3 milyon lira havale yaptırıp banka güvenlik görevlisinin silahını

Olay Maltepe İdealtepe Mahallesi'nde bulunan bir banka şubesinde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bankanın müşterisi olan iş adamı Ramazan Kenan A. bankaya geldi. Kadın banka müdürünün odasına geçen Ramazan Kenan A. banka müdürüyle bir süre konuştu. Daha sonra banka müdürünün kafasına silah dayayarak bankanın hesabından kendi hesabına 3 milyon lira para transferi yaptırdı.

Bunun üzerine bankanın güvenlik görevlisi müdürün kafasına silah dayandığını görerek odasına girdi. Ramazan Kenan A., güvenlik görevlisinin silahını da alarak odada bir koltuğa oturttu. Bu sırada hesabına gelen paranın 1 milyon 330 bin lirasını 12 kişiye havale etti. Kadın banka müdürü panik fırsat bulup gizli panik düğmesine basarak polis ekiplerine haber verdi. Güvenlik görevlisinin tabancasını da alarak bankadan ayrılan Ramazan Kenan A.'yı Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri banka çıkışında yakalayarak gözaltına aldı

28 Nis 2017 - 16:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.