Bakanlık Açıkladı Bayram Tatili Müjdesi!

Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı sorusu gündemde yerini korurken tatil izni ile ilgili son dakika bir haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığından öğretmenlerin

RamazanBayramı kaç gün tatil? 2017 Ramazan Bayram'ı ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor?
BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN VE KAÇ GÜN SÜRECEK?

Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesinde yer alan dini günler takvimine göre Ramazan Bayramı, 25 Haziran Pazar günü başlayacak ve üç gün sürecek. Ramazan Bayramı'nın ilk gününün 25 Haziran Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle Cuma akşamı mesai bitimi sonrası tatil planı başlamış olacak. Bu şekilde tatil, 4 güne kadar çıkmış olacak.

2017'DE 113.5 GÜN TATİL GÜNÜ VAR

Kurban Bayramı ise 1 Eylül Cuma, 2 Eylül Cumartesi, 3 Eylül Pazar ve 4 Eylül Pazartesi günleri kutlanacak. Kurban Bayramı'nın ikinci ve üçüncü günleri hafta sonuna denk geldiğinden çalışanlar için yine sadece 2 gün ekstra tatil var. 2017'de çalışanlar hafta sonları dahil 113.5 gün tatil yapacak. Bir başka deyişle 2016'ya göre 5 gün daha az tatil yapılacak.

15 Haz 2017 - 22:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.